VK-forestilling

De kommende ukene er 8-10.klasse invitert til Skeisvang’s VK-forestillinger. Elevene får her innblikk i musikk, dans og drama-linjene Haugesund har å by på. Fredag 10. februar kommer danselinjen til skolen for å ha show og workshop med elevene på ungdomstrinnene.

FAU

Onsdag 15. februar er det årsmøte i FAU fra kl. 20.00.

Ledige barnehageplasser i Soria Moria

Lek har en viktig plass i steinerbarnehagen, og hver dag lar vi den frie leken få god tid og plass både ute og inne.
I Soria Moria steinerbarnehage har vi fokus på at maten skal være økologisk og vegetarisk mat, og av beste kvalitet. Barna får være med i matlagingen viss de ønsker.

Digitale verktøy er arbeidsverktøy for de voksne.  For barna er det fri lek, muntlig formidling, sang og musikk, og god tilgang på læremateriell i naturmaterialer, samtaler, språkstimulering og sanseinntrykk som fyller dagene.

Soria Moria steinerbarnehage ligger vakkert plassert med utsikt over hele Haugesund.
Trenger ditt barn barnehageplass, har vi noen ledige plasser for barn i  3-5 års alderen. Våre barn har fortrinnsrett til 1. klasse på steinerskolen, hvor det i flere år har vært venteliste til 1. klasse.

Ta gjerne kontakt for omvisning og en hyggelig prat. E-post: soriamoria@steinerbarnehage.no

Søke barnehageplass.

Vi har mange ledige plasser fra august, for store barn, og noen få plasser for barn under 3 år.  Informer gjerne venner og kjente om dette.

15. februar er søknadsfrist for barnehageplass fra august 2023, dette gjelder for nye barn som ønsker plass i barnehagen.  De barna som allerede går i Soria Moria har plass fram til skolestart eller til plassen blir sagt opp.

Søknadsskjema finner dere på Haugesund kommune sin side. https://www.haugesund.kommune.no/barnehage/soke-svare-bytte-eller-si-opp-barnehageplass/

Juleferie

Siste skoledag førjuleferien er tirsdag 20. desember. Da møtes vi alle til julespill ved lærerne kl. 10.00. Skoledagen avsluttes ca. kl. 11.00. SFO er stengt etter spillet. Første skoledag etter ferien er mandag 2. januar til vanlig tid. Kollegiet ønsker alle en fin julehøytid!

Julemarked

Søndag 20. november er det Julemarked i Soria Moria barnehage og på skolen. Markedet er åpent fra kl. 12.00 – 17.00. Soria Moria barnehage stenger kl. 16.00. Alle hjertelig velkommen!

Første skoledag etter sommerferien

Vi ønsker alle nye og gamle elever velkommen til skolestart mandag 16. august 2021. SFO åpner mandag 2. august, vi minner om åpningstidene i feriene som er fra kl. 8.00 – 16.00.

17. mai

Onsdag 12. mai kl.11.00 går hele skolen i «17. mai tog» i Djupadalen. Etterpå blir det mat på skolen og leker. Skoledagen avsluttes kl. 12.40. SFO er åpen som vanlig. Vi oppfordrer alle elevene til å ta med flagg!

Tinestafetten

Tirsdag 11. mai arrangeres Tinestafetten for 6. – 9. klasse for alle skolene i byen. Elevene kler seg i treningstøy fra morgenen av. De tar med skolesaker som vanlig, da deler av dagen går som normalt.

Hilsen Janne

Vårmarked

Vårmarkedet blir dessverre avlyst også i år. Vi satser på mange fine markeder til neste år!