Julemarked

I 2020 blir Julemarkedet annerledes, men det blir bra!

I år lager vi et arrangement på Facebook. Her tilbyr vi håndlagede produkter av gode materialer i mange ulike kategorier.

-Til de mindre barna har vi «Fiskedamsposer» med skatter av mange slag. Innholdet i disse posene passer også godt til å fylle gavekalenderen med.
-Det blir salg av nydelig pyntet julekranser og flotte bjørkekranser.
-Kapper, sverd og skjold til barna.
-Delikatesser som hylleblomst – og aroniabær saft, gløgg og tacokrydder.
-Lag din egen nisse! Vi selger ferdige «Nisseposer» som du kan lage selv
-Nissesalg
-Andre varer som strikk, trevarer, ullengler og annet.
-Ekstra flotte loddgevinster som kan bli dine om du kjøper det rette loddet! Lodd kan kjøpes av elever ved skolen eller på skolen ved henting av varene.

Du kan bestille varer fra 16. november til søndag 29. november. Kommenter under bildene og betal med Vipps. (140298)
Vi vil ha to utleveringsdager, søndag 22. november og søndag 29.november, fra kl. 14.00 -17.00 begge dagene. Da kan du hente varene dine og få med deg en kopp deilig gløgg og god stemning.

Vi gleder oss til et marked som overholder smittevernreglene uten at tradisjoner går tapt.

Her finner dere lenke til butikken!

19.11.20 kl. 8:56

Gå tilbake til: