Besøk fra India

Steinerskolen I Haugesund i har besøk langveisfra nå i september. Dette kom i stand fordi en av våre lærere, Vahan Babayan har vært i India og undervist på Sloka Waldorf School i Hydrabad.
Det er to av lærerne derfra som er her for å se hvordan vi driver Steinerskolen vår. Leena er klasseforstander for 8.klasse og Mahesh er fysikklærer.
De ville også gjerne bidra med noe på vår skole, og siden 6.klasse har om de gamle urkulturene hvor perioden begynner med gamle India, får denne klassen nå lære indisk dans og smake på yoga og indisk mantrasang. Dette håper vi å vise på neste månedsfest!
De andre klassene har også hatt besøk, og våre nye indiske venner synes at elevene våre er både greie og lærevillige!
Dere kan gå inn på linken www.slokawaldorf.org for å titte på skolen de kommer fra!

18.09.18 kl. 9:56

Gå tilbake til: